FOTBALULTIMELE ȘTIRI

CSC Șelimbăr continuă seria meciurilor fără victorie în play-off

În ultimul meci din etapa a șaptea a play-off-ului Ligii 2, CSC Șelimbăr a suferit o înfrângere în deplasare, 1-3, în fața echipei Corvinul Hunedoara. Echipa antrenată de Claudiu Niculescu rămâne pe locul 3 în clasament.

Jucătorii lui Claudiu Niculescu au ieșit pe teren cu un mesaj de susținere morală pentru primarul din Șelimbăr, Marius Grecu, care în ziua jocului și-a înmormântat tatăl.

Șelimbărenii au deschis scorul în minutul 8, prin golul marcat de Alexandru Gîț, care a înscris cu capul dintr-o centrare a lui Panos. Corvinul a reușit să egaleze în minutul 34, prin reușita lui Câmpan, după o minge ridicată peste apărarea oaspeților de către D. Pop.

Hunedorenii au preluat conducerea în minutul 51, când Lupu a marcat cu capul, după o respingere a portarului Roșca în față, iar M. Coman a finalizat din 6 metri.

Scorul final a fost stabilit în minutul 84, când Bradu a înscris pentru Corvinul Hunedoara din interiorul careului, stabilind astfel victoria echipei sale cu 3-1.

Claudiu Niculescu a declarat că este extrem de dezamăgit de prestația echipei sale în acest meci și că trebuie să fie uniți și să obțină rezultate pozitive în meciurile viitoare. Fundașul dreapta al lui Șelimbăr, Alex Gîț, a subliniat frustrarea echipei și necesitatea de a depăși blocajul în care se află.

Gabi Deac a adăugat că echipa Șelimbăr nu reușește să câștige meciuri, deși a condus în ultimele trei partide consecutive. El a insistat asupra necesității de a fi mai agresivi și de a menține rezultatul atunci când se află în avantaj, subliniind că această serie de rezultate negative nu s-a întâmplat în sezonul regulat.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button