ALTE SPORTURIULTIMELE ȘTIRI

Doi cicliști din Mediaș participă la Campionatul European de Mountain Bike

Între 8 și 12 mai 2024, pasionații de mountain bike din întreaga Europă se vor aduna la Cheile Grădiștei din județul Brașov pentru un spectacol senzațional de ciclism extrem. Campionatul European de Mountain Bike va găzdui trei discipline incitante: Cross Country Olimpic (XCO), Cross Country Team Relay (XCR) și Cross County Short Track (XCC), aducând în prim-plan cei mai buni rideri din continent.

Cu campioni consacrați precum Vlad Dascălu, gata să-și apere titlul la Cross Country Olimpic (XCO), și Ede Molnar, expert în Cross Country Eliminator (XCE), competiția promite să fie plină de suspans și acțiune.

Printre participanții de marcă se numără și doi tineri talentați din cadrul Clubului Sportiv Municipal Mediaș: Miruna Măda și Theodor Pridon. Aceștia au fost aleși să reprezinte România în competiția din categoria juniori, oferind o perspectivă promițătoare asupra viitorului ciclismului românesc.

Eforturile inestimabile ale antrenorilor și sprijinul constant al părinților au contribuit la pregătirea acestor tineri talente pentru acest moment de vârf. De asemenea, mulțumiri speciale domnului primar Gheorghe Roman pentru susținerea ferventă acordată sportului medieșean.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button