ALTE SPORTURIULTIMELE ȘTIRI

Se deschide o nouă baza sportivă la Sibiu. Arată superb!

Cu entuziasmul unei noi oportunități pentru comunitatea sportivă din Sibiu, municipalitatea anunță finalizarea lucrărilor de amenajare a unei moderne baze sportive în zona Pieței Obor, de pe Calea Șurii Mari. Această inițiativă este un pas semnificativ către promovarea unui stil de viață sănătos și accesibil, oferind sibienilor de toate vârstele posibilitatea de a se implica în activități sportive de diverse tipuri.

„Am finalizat lucrările de amenajare a noii baze sportive din zona Pieței Obor, de pe Calea Șurii Mari. Aceasta va fi deschisă tuturor sibienilor pentru a practica sportul la nivel profesionist sau ca mișcare pentru sănătate. Baza va pune la dispoziție un teren de fotbal cu gazon natural, un teren pentru baschet și volei, unul pentru minifotbal și handbal, 2 terenuri pentru tenis de câmp și două zone pentru tenis de masă. Îi invit pe sibieni joi, 9 mai, de la ora 18.00 să deschidem împreună această bază sportivă.” a declarat Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Deschiderea va fi marcată prin meciuri demonstrative ale mai multor echipe sportive sibiene. La eveniment vor participa și echipele profesioniste sibiene FC Hermannstadt și CSU Sibiu, sportivii urmând să susțină o sesiune de autografe.

În program sunt incluse și concursuri de aruncare la coș cu mingea de baschet și de tras la poartă cu mingea de fotbal și handbal, cei mai buni urmând să primească și premii.

Atmosfera va fi întreținută de muzică bună, iar MC-ul evenimentului va fi cunoscuta sibiancă Nicolle Stănese.

Prin urmare, sibienii mici sau mari, dornici să practice sportul, sunt așteptați la deschiderea Bazei Sportive Obor.

În caz de condiții meteo nefavorabile, evenimentul de deschidere se va amâna pentru o dată care va fi anunțată public.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button