FOTBALULTIMELE ȘTIRI

Remiză albă în ultima etapă din Liga 2 pentru CSC Șelimbăr

CSC Șelimbăr a terminat la egalitate, scor 0-0, partida cu Unirea Slobozia, meci contând pentru ultima etapă din campionatul Ligii a doua. Pentru Claudiu Niculescu a fost ultimul meci pe banca călăreților roșii; tehnicianul a declarat zilele trecute că va părăsi formația din Șelimbăr pe cale amiabilă.

CSC Șelimbăr a terminat play-off-ul Ligii a II-a cu o singură victorie, 6 rezultate de egalitate și 3 înfrângeri. Per total, “călăreții-roșii” au încheiat competiția cu 51 de puncte, la doar un punct distanță de Corvinul Hunedoara și la 9 puncte în spatele liderului, Unirea Slobozia.

Într-un final tensionat la Slobozia, echipele Unirea și CSC Șelimbăr, dominatoare în clasamentul play-off-ului și respectiv în sezonul regulat, au încheiat la egalitate, scor 0-0. Unirea Slobozia a devenit campioana Ligii a II-a în acest sezon, ridicând trofeul de campioană după jocul de astăzi. CSC Șelimbăr s-a clasat pe locul 3, la egalitate de puncte cu Gloria Buzău, ocupanta locului 4, dar a depășit-o la primul criteriu de departajare, având un număr superior de puncte acumulate la finalul sezonului regulat.

Partida a fost marcată de momente tensionate, inclusiv în ultimele minute de joc. În minutul 90+3, Unirea a avut o șansă de contraatac, dar Afalna a tras puțin peste transversală, ratând o oportunitate importantă. În minutul 82, Coadă a încercat un șut de la distanță, dar mingea a trecut puțin peste vinclul din stânga.

Meciul a fost marcat și de intervenții impresionante, cum ar fi cea a portarului Rusu din partea lui CSC Șelimbăr în minutul 50, când a respins un șut din lateral al lui Visic. Deși ambele echipe au încercat să-și impună jocul, niciuna nu a reușit să deschidă scorul, iar partida s-a încheiat fără goluri.

Unirea Slobozia: D. Rusu – Dorobanțu, Gab. Lazăr (cpt.)(I. Dinu 53′), Pospielov, Andreș – Coadă, Șt. Pacionel (Mih. Lemnaru 74′) – Cojocari (Aioanei 74′), Ekollo (Purece 61′), Vlăsceanu (Gîrbăcea 61′) – Afalna
Rezerve neutilizate: Șt. Georgescu – Ciupercă, Mih. Șandru, Milotin
Antrenor: Adrian Mihalcea

CSC Șelimbăr: Al. Roșca – Gîț, Palmeș, Natea (cpt.), Ct. Alexe – Monea (Schieb 46′), Ayine (Moussinga 65′), Tud. Călin (Panos 78′), Rodri Hernando (Al. D. Pop 71′) – Rotund (C. Soare 46′), Visic
Rezerve neutilizate: Bumbar – Fl. Mitrea, Gab. Deac, R. Gherman
Antrenor: Claudiu Niculescu

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button