ULTIMELE ȘTIRI

Se anunță un spectacol grandios la finala Cupei României de la Sibiu. Mihai Stoichiță va decerna trofeul

Miercuri, 15 mai, la Sibiu va avea loc finala Cupei României ediția 2023/2024, între echipele Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați. Cu toate acestea, festivitatea de premiere nu va fi onorată de prezența lui Răzvan Burleanu, președintele FRF.

Obținerea unui trofeu intern, chiar și Cupa României, reprezintă o performanță semnificativă pentru un club precum Corvinul sau Oțelul Galați. Cu toate acestea, câștigarea finalei are și o miză importantă pentru cele două echipe: echipa câștigătoare va avansa în turul 1 preliminar al Europa League.

Pe lângă aspectul sportiv, victoria în finală are și repercusiuni financiare semnificative. Câștigătoarea va primi un premiu în valoare de 240.000 de euro, în timp ce echipa învinsă va lua doar 10.000 de euro, notează Fanatik.

Se anticipă un spectacol grandios la Sibiu, atât înainte, cât și după finală, organizatorii pregătind un show de zile mari, așa cum au făcut de obicei la astfel de evenimente. Din păcate, președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, nu va fi prezent la acest eveniment. “Trebuie să plece la Congresul FIFA. Nu va fi prezent la finala Cupei României, așa că eu voi rămâne să decernez trofeul”, a explicat directorul tehnic al FRF motivele obiective care îl împiedică pe cel mai important reprezentant al Federației să participe la marea finală.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button