DeclarațiiULTIMELE ȘTIRI

Medieșeanul Eugen Pârvulescu înaintea dublei cu Dinamo: ”Vom încerca să producem marea surpriză”

Dinamo – FK Miercurea Ciuc este unul dintre barajele din această vară pentru menținerea/promovarea în SuperLigă, iar Eugen Pîrvulescu consideră că echipa bucureșteană, din prima ligă, este favorită să rămână în eșalonul superior al fotbalului românesc.

„E clar că Dinamo va fi o nucă tare pentru noi și pornește favorită. Dacă acest baraj s-ar fi jucat într-o singură manșă, atunci poate că și șansele noastre de promovare ar fi fost mult mai mari. Dar, așa, într-o dublă manșă, nu pot să nu recunosc că Dinamo este favorită, mai ales că noi, în ultimele meciuri, nu am avut evoluțiile pe care ni le doream pentru a promova direct.

Totuși, asta nu înseamnă că ne vom considera învinși de la început, iar eu vă asigur că ne vom vinde scump pielea în cele două meciuri. Nu uitați că, în trecut, echipe de Liga 2 precum Hermannstadt, U Cluj și chiar Dinamo au eliminat formații de prima ligă. De ce să nu sperăm că am putea face și noi acest lucru? Mi-ar plăcea ca după aproape zece ani să revin în prim-planul conducătorilor din prima ligă, după ce în trecut am activat la Gaz Metan Mediaș și la Pandurii Târgu Jiu. Dar vom vedea ce se va întâmpla în aceste două partide de baraj. Știm sigur că vom juca pe teren propriu și avem condiții foarte bune, dar încă nu știu unde vom evolua cu Dinamo. Nu știu dacă vom juca pe Arena Națională sau pe Arcul de Triumf, dar e clar că cei de la Dinamo se vor baza foarte mult pe suporterii lor,” a declarat Eugen Pîrvulescu, managerul sportiv al harghitenilor pentru ProSport.

Manșa tur a acestui baraj va avea loc la București, cu Dinamo gazdă, pe stadionul Arcul de Triumf, luni, 20 mai, de la ora 20:00. Partida retur se va desfășura la Miercurea Ciuc, peste o săptămână, însă data exactă nu a fost stabilită în acest moment.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button