BASCHETULTIMELE ȘTIRI

CSU Andu Sibiu U16, victorii pe linie la turneul semifinal

Echipa pregătită de Nikola Pavlovic a confirmat statutul de favorită în Sala Transilvania, obținând trei victorii consecutive în turneul semifinal.

Primul meci împotriva echipei Primo Mega Ball Pitești s-a încheiat cu o victorie facilă, toți jucătorii contribuind la scorul final de 89-46.

În a doua partidă împotriva Stomart Iași, Generația 2008 a întâmpinat mai multe dificultăți, dar a reușit să obțină o victorie confortabilă cu scorul de 84-70.

Derbiul grupei s-a desfășurat împotriva echipei U-BT Cluj Napoca, unde clujenii s-au menținut aproape timp de trei sferturi, însă Generația 2008 și-a găsit calea spre victorie, încheind partida cu un scor de 69-60.

”Echipa noastră s-a calificat astfel în primele 8 echipe din țară, alături de Leii București, CSM Târgu Mureș și Laguna București, într-o grupă interesantă la Turneul Final. Principali realizatori din tabăra noastră au fost Popa, Băcilă, Otgon, Schipor și Sledinschi, contribuind decisiv la succesul echipei.

Generația 2008 demonstrează astfel un parcurs remarcabil în competiția națională, continuând să-și impresioneze suporterii și să obțină rezultate deosebite pe terenul de baschet.” spun reprezentanții clubului sibian.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button