DeclarațiiULTIMELE ȘTIRI

Ionuț Buzean, președintele ACS Mediaș la final de sezon în Liga 3 – ”Avem mare nevoie de Transgaz și Romgaz”

Noul proiect fotbalistic de la Mediaș a prins „culoare” rapid. Medieșenii au fost alături de echipa înființată de foștii jucători ai Gazului Metan atât în Liga 4, cât și la meciurile din acest sezon în Liga 3. De cele mai multe ori, tribuna stadionului „8 Mai” a fost arhiplină meci de meci.

Alb-negrii au reușit calificarea în play-offul Ligii a 3-a, însă față de meciurile din campionat, rezultatele au fost diferite. ACS Mediaș a încheiat sezonul fotbalistic cu o victorie pe teren propriu, scor 3-1 cu CS Universitar Alba Iulia și a terminat pe podium în seria a 9-a.

Ionuț Buzean – ”Acum câțiva ani jucam în Europa”

“Din păcate am ajuns să ne bucurăm pentru locul al 3-lea, din Liga a 3-a, deși acum câțiva ani jucam în Europa. Consider, totuși, această clasare drept o performanță extraordinară avand in vedere condițiile de care dispunem. Obiectivele noastre imediate au fost realizate. Avem continuitate la grupele de copii și juniori, avem jucători convocați la grupele de juniori ale nationalei, deci continuăm să producem fotbal și fotbaliști de calitate. E clar însă că ne dorim mai mult, Dar, din păcate în momentul de față avem numai primăria alături de noi și mai beneficiem de o mică sponsorizare din partea Romgaz. Bugetul de care dispunem este unul mediu pentru o echipă de liga a 3-a. Avem mare nevoie de stadion, avem mare nevoie de Transgaz și Romgaz alături de fotbalul medieșean așa cum au fost odată. Referitor la sezonul urmator, avem programată o ședință în cursul săptămânii viitoare, atunci când se vor lua și decizii în privința jucătorilor și a staff-ului tehnic.” a declarat președintele ACS Mediaș, Ionuț Buzean în presa locală.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button