ACS Mediaș și CSC Șelimbăr sunt interesate de serviciile antrenorului Cristian Pustai

Zilele trecute, medieșeanul Cristian Pustai s-a despărțit de formația Ceahlăul Piatra Neamț, în ciuda faptului că contractul ar fi mai fost valabil încă un an de zile. Conform surselor GSP, două formații din județul Sibiu sunt interesate de serviciile antrenorului Cristian Pustai.

Numele lui Cristi Pustai continuă să fie agreat de multe echipe din primele eșaloane fotbalistice. Deși inițial se presupunea că echipa din Liga a II-a, CSC Șelimbăr, ar căuta un antrenor străin după despărțirea de Claudiu Niculescu, sibienii s-au arătat interesati și de serviciile lui Cristi Pustai.

Experimentatul tehnician a intrat, desigur, și în atenția echipei din orașul său natal, ACS Mediaș, care vizează promovarea în eșalonul secund în sezonul următor.

Ceahlăul Piatra Neamț a ratat cu puțin calificarea în play-off, terminând pe locul 7 în sezonul regulat, cu 31 de puncte, la un singur punct sub Csikszereda. Dacă ar fi ocupat măcar locul 7, echipa galben-negri ar fi avut șansa de a juca în play-off și ar fi fost garantată măcar o șansă la barajul pentru promovarea în Superligă, deoarece două dintre celelalte echipe din play-off, Corvinul și Șelimbăr, nu aveau dreptul la promovare.

Exit mobile version