SPORT ÎN ROMANIA

Corvinul Hunedoara va juca în Europa League

Joi, 23 mai, UEFA a transmis Federației Române de Fotbal decizia referitoare la cererea clubului Corvinul 1921 Hunedoara de a primi licența pentru a participa în competițiile europene. După examinarea documentelor trimise de club prin intermediul FRF, Corvinul Hunedoara a primit aprobarea de a participa în UEFA Europa League, în sezonul 2024-2025, conform anunțului făcut joi de către Federația Română de Fotbal pe site-ul său oficial.

Echipa de ligă secundă, Corvinul Hunedoara, a câștigat dreptul de a participa în Europa League prin victoria din ediția 2023-2024 a Cupei României Betano, învingând în finala de la Sibiu echipa Oțelul Galați la loviturile de departajare, cu scorul de 3-2.

Ultimul loc al echipelor românești care vor evolua în cupele europene în viitorul sezon va fi decis în urma barajului pentru Conference League, dintre Universitatea Craiova și Universitatea Cluj, programat duminică, de la ora 20:00, pe stadionul “Ion Oblemenco” din Craiova. Campioana FCSB va participa în preliminariile Ligii Campionilor, în timp ce vicecampioana CFR Cluj va lua startul în preliminariile Conference League.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button