Declarații

Iordănescu promite luptă totală la EURO 2024: “Vom da totul pentru voi!”

“Suntem hotărâți să dăm totul pentru voi, până la capăt, indiferent de circumstanțe”, a declarat selecționerul echipei naționale de fotbal a României, Edward Iordănescu, după ce a fost anunțat lotul preliminar pentru Euro 2024.

“Ne regrupăm cu încredere și bucurie după ce am reușit să ne calificăm la EURO 2024, iar fiecare membru al echipei este pregătit să ducă mai departe acest parcurs care a adus bucurie milioanelor de români. Tot ce am realizat până acum a fost rezultatul disciplinei, a spiritului de luptă și a coeziunii. Disciplina rămâne la fel de importantă, iar spiritul de luptă trebuie să fie constant demonstrat, în timp ce coeziunea rămâne un element esențial în selecția lotului cu care ne pregătim pentru ultimele teste și pentru turneul final. Am crescut împreună ca echipă și ca indivizi, dar provocarea care urmează necesită eforturi mult mai mari într-un timp foarte scurt”, a subliniat Iordănescu.

CITEȘTE ȘI: Medieșeanul Darius Olaru în lotul lui Iordănescu pentru ultimele amicale înainte de EURO 2024

El a amintit că a promis că România va participa la EURO 2024. “Și acum vedem cum fotbalul românesc revine în elita competiției după 8 ani. Cu toate acestea, nu putem garanta rezultatele pe parcurs; nimeni nu poate face asta! Prin urmare, nu pot oferi nicio garanție privind rezultatele viitoarelor noastre meciuri în Germania. Dar două aspecte sunt sigure: vom oferi tot ce avem mai bun pe teren, în fiecare secundă a fiecărui meci, și nu ne vom da bătuți indiferent de scorul pe tabelă. Și acesta este mesajul meu pentru suporterii români: vor fi momente dificile, pentru că nimic din ceea ce merită cu adevărat nu se obține ușor. Dar vă rog să rămâneți alături de noi cu speranță, credință și inimă! Până la final. Indiferent de circumstanțe! Pentru că noi vom da tot ce avem mai bun pentru voi! Până la final. Indiferent de circumstanțe!”, a încheiat Iordănescu.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button