DeclarațiiULTIMELE ȘTIRI

Președintele ACS Păltiniș Rășinari, optimist după ratarea calificării în finala Cupei României – ”Obiectivul este câștigarea campionatului”

ACS Păltiniș Rășinari, liderul Ligii a IV-a, a pierdut partida cu Voința Sibiu și a ratat calificarea în finala Cupei României. Președintele Adi Iliuț a mărturisit pentru SportinSibiu că obiectivul echipei este câștigarea campionatului în acest sezon.

”Nu am desconsiderat Cupa României, dar programul următoarelor etape ale acestei competiții ne puneau in încurcătură, in eventualitatea ca vom juca barajul de promovare in Liga 3. Am preferat să ne axăm pe campionat” a declarat președintele ACS Păltiniș Rășinari pentru SportinSibiu.ro

Adversari foarte motivați

”Fie vorba între noi, nici nu ne-am dorit. Principalul nostru obiectiv este câștigarea campionatului. Mai sunt 3 meciuri pe care le tratăm ca pe niște finale, toți adversarii sunt foarte motivați când joacă împotriva noastră, trebuie să fim foarte atenți. Toate planurile, inclusiv transferurile, le vom discuta în funcție de ce vom face până la sfârșitul campionatului și eventual la baraj.” a adăugat Adi Iliuț

Primele investiții la arena din Rășinari

Președintele Adi Iliuț a declarat pentru SportinSibiu.ro că la arena din Rășinari va fi montată in perioada următoare o instalație de nocturnă. În prezent stadionul de la poloalele muntelui dispune de o tribună de aproximativ 300 de locuri, insă de cele mai multe ori, mările cluburi din Liga 1 au ales această bază pentru a se pregăti înaintea jocurilor din SuperLiga.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button