ALTE SPORTURIULTIMELE ȘTIRI

Champions Sibiu U16 participă la turneul final al Campionatului Național de volei

Cu entuziasm și determinare, echipa U15 a Clubului Champions Sibiu se pregătește să plece spre Muscel pentru Turneul Final Național de Volei, care se va desfășura de miercuri până duminică.

Sub îndrumarea antrenorilor Sabin Sopa și Andrei Banciu, lotul talentat, compus din Timeea Ungureanu, Alessia Corpodean, Karina Rosianu, Adriana Burluc, Irina Mara, Andreea Savu, Cătălina Vasilescu, Adela Vasilescu, Roberta Ivan, Eliza Bărdaș, Sofia Porumbaceani, Natalia Carstea, Ioana Popa, și Sofia Burdusel, este gata să arate valoarea voleiului sibian pe scena națională.

Fetele vor concura într-o grupă competitivă cu CS Muscel, CSS Blaj și Juvenil Brașov, echipe bine cotate pe plan național.

„Aceste meciuri reprezintă oportunități excelente pentru jucătoarele noastre de a-și demonstra abilitățile și de a se dezvolta sub presiunea competiției de top,” a spus antrenorul Sabin Sopa. „Determinarea lor este alimentată și de succesul micilor lor colege de la U13, care recent au ajuns în top 4 la turneul lor final. Este o sursă de inspirație și un exemplu de urmat pentru echipa noastră.”

Clubul beneficiază de sprijinul generos al sponsorilor Tennis Fox, Casa Oprean și Ideal Termo Grup, a căror contribuție a acoperit necesitățile esențiale ale echipei pentru acest turneu. „Parteneriatul cu aceste companii ne-a permis să ne concentrăm pe pregătirea sportivă fără griji financiare,” a adăugat coantrenorul Andrei Banciu.

Pe lângă șansele de a câștiga, turneul este și o platformă de creștere personală și de întărire a spiritului de echipă. Clubul Champions Sibiu pune un accent deosebit pe dezvoltarea continuă a tinerelor sale jucătoare, considerând fiecare turneu o lecție valoroasă.

Comunitatea voleibalistică din Sibiu privește cu mândrie către aceste tinere talente, susținându-le pe parcursul întregului turneu. Încurajările venite din partea părinților, prietenilor și fanilor clubului vor însoți echipa în drumul său către Muscel, unde fiecare punct va conta în lupta pentru un loc pe podium.

Actualizări despre parcursul echipei și momente din competiție vor fi disponibile pe paginile oficiale de social media ale clubului, unde comunitatea poate urmări și sprijini progresul fetelor.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button