DeclarațiiULTIMELE ȘTIRI

/foto/ Directorul sportiv al LSS Voința Sibiu, modest după calificarea în finala Cupei României: „Am avut multe de învățat anul acesta”

ACS LSS Voința Sibiu s-a calificat în finala Cupei României după victoria cu scorul de 6-3 împotriva echipei ACS Păltiniș Rășinari. Alb-verzii vor juca împotriva celor de la FC Inter Sibiu, echipă care s-a calificat după o victorie cu 4-0 în fața echipei Voința Dumbrăveni.

Cu două etape înaintea finalului de campionat, Voința Sibiu se află pe locul 2 în clasamentul Ligii a IV-a. Etapa trecută, alb-verzii au câștigat fără emoții partida cu Cuantic Arsenal Sibiu, cu scorul de 8-0. Voința va juca etapa viitoare cu CS Alma Sibiu, iar în ultima etapă de campionat va juca cu FC Inter Sibiu, pe 8 iunie.

Contactat de SportînSibiu.ro, directorul sportiv al LSS Voința Sibiu, Pandea Adrian, a vorbit despre calificarea în finala Cupei României faza județeană, dar și despre finalul acestui sezon de Liga 4.

Voința Sibiu, la două puncte în spatele liderului Rășinari

”A fost un parcurs care ne-a maturizat și am avut un real progres față de poziția în care ne aflam sezonul trecut. Am format o echipă de la zero cu o medie de vârstă foarte scăzută (…) sub 26 de ani, un antrenor nou și o echipă care produce fotbal. Am avut multe de învățat anul acesta (…) continuăm să învățăm și să muncim pentru ceea ce ne propunem” a declarat Adrian pentru SportinSibiu.

Cel mai bun atac și cea mai in formă apărare

În cele 24 de etape disputate, Voința Sibiu a reușit să marcheze peste 120 de goluri. Cu două etape înainte de finalul campionatului, alb-verzii au încasat doar 12 goluri în cele 24 de etape jucate.

”Asta demonstrează procesul la care mă refeream anterior, dar în ciuda acestui fapt trebuie să muncim mai mult pentru a ne atinge scopurile. În general, toate meciurile le abordăm la victorie și este normal să credem că putem învinge orice adversar din campionatului nostru” spune Pandea Adrian.

Voința Sibiu favorită în câștigarea Cupei

”O finală este întodeauna specială având în vedere miza jocului, nu contează locul în clasament al celor două echipe, amândouă pornesc cu șanse egale.” a adăugat Pandea într-un interviu pentru SportinSibiu.

Având in vedere locul din clasament, noi spunem ca va fi o finală ușoară pentru Voința împotriva celor de la FC Inter Sibiu, cum pregătiți acest meci, sunteți favoriți la Cupă.

Pe final, directorul sportiv al LSS Voința Sibiu a clarificat faptul că numele echipei și baza sportivă Voința este doar o coincidență de nume, iar până în momentul de față nu există informații despre reabilitarea bazei.

”Din păcate între noi și baza sportivă ”Voința” este doar o coincidență de nume și nu avem informații despre reabilitate” a declarat directorul sportiv al clubului alb-verde.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button