ALTE SPORTURI

Festivalul Lake și Cupa EcoSport aduc emoție și talente tinere la Sibiu

În perioada 30 mai – 2 iunie, baza sportivă Eco Sport Dome devine gazda unei noi ediții a Festivalului Lake, un eveniment ce promite să aducă laolaltă pasiunea și energia tinerilor sportivi. 

Cu un total de 35 de echipe participante, competiția se anunță a fi una dintre cele mai vibrante întâlniri sportive ale sezonului, dedicată categoriilor U14 și U18, atât feminin cât și masculin.

Programul festivalului este unul dens, cu meciuri ce se desfășoară pe durata a patru zile pline de acțiune. Joi, 30 mai, de la ora 11:00 la 20:00, terenurile Eco Sport Dome vor fi ocupate de meciuri intense din categoria U14 feminin. Ziua de vineri, 31 mai, va fi dedicată semifinalelor și finalelor pentru U14, urmate de începutul competițiilor pentru U18, care vor continua pe parcursul întregii zile de sâmbătă, 1 iunie.

Duminica, 2 iunie, este rezervată pentru fazele eliminatorii ale competiției U18, culminând cu sferturile de finală, semifinalele și finalele, atât pentru echipele feminine, cât și pentru cele masculine, programate între orele 09:00 și 13:00.

„Este o oportunitate fantastică pentru comunitatea locală să vină și să susțină acești tineri talentați,” a declarat Andrei Dinu, organizator al evenimentului. 

„Festivalul Lake și Cupa EcoSport nu doar că promovează sportul și sănătatea, dar oferă și o platformă unde tinerii sportivi pot să își etaleze abilitățile și să câștige experiență valoroasă în competiții.”

Eco Sport Dome a găzduit și în trecut evenimente de profil, dovedindu-se a fi un loc ideal pentru dezvoltarea sporturilor, inclusiv a voleiului pe plajă, cum a fost recenta Cupa Expert Energy. Aceste inițiative subliniază angajamentul continuu al bazei sportive de a sprijini și de a dezvolta viitorii campioni.

Pentru mai multe detalii despre competiție și echipele participante, vizitatorii sunt încurajați să acceseze site-ul oficial al Federației Române de Volei sau să urmărească actualizările pe rețelele sociale.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button