ALTE SPORTURIULTIMELE ȘTIRI

Victorie spectaculoasă pentru U15 Champions Sibiu. Drumul Spre Semifinale Continuă

Echipa U15 a clubului Champions Sibiu triumfă în meciul cu Juvenil Brașov la Turneul Final și se pregătește pentru o nouă provocare

Echipa U15 a clubului Champions Sibiu a obținut o victorie impresionantă în fața echipei Juvenil Brașov cu scorul de 3-1, într-un meci care a ținut suporterii cu sufletul la gură. Cu acest rezultat, Champions Sibiu își consolidează șansele de a ajunge între primele patru echipe la nivel național.

Partida a fost una de mare tensiune, începând cu un prim set în care Champions a revenit de la un dezavantaj inițial de 0-5, pentru a prelua controlul și a închide setul la 25-20. 

Continuând cu aceeași determinare, echipa a dominat și al doilea set, câștigându-l cu 25-17.

Al treilea set a adus momente de suspans, cu Champions revenind de la un scor de 6-17, aproape să închidă meciul la 24-23, însă Juvenil Brașov a reușit să întoarcă scorul și să se impună cu 26-24. 

În setul decisiv, după alte momente de incertitudine și un scor advers de 21-17, Champions Sibiu a arătat spirit de luptă și a închis setul la 27-25, asigurându-și victoria.

Antrenorul Sabin Sopa a lăudat eforturile echipei: „Fetele au demonstrat un spirit incredibil astăzi. Au jucat cu inima și au arătat că nu renunță niciodată, indiferent de scor. Sunt mândru de determinarea și pasiunea lor pentru volei.”

Următoarea provocare pentru Champions Sibiu este meciul cu CSS Blaj, programat pentru mâine la ora 16:00. O victorie în acest meci ar garanta un loc în semifinalele turneului, consolidând aspirațiile echipei de a se număra printre cele mai bune formații de volei U15 din țară.

Clubul dorește să mulțumească partenerilor săi, GV&Oprean Logistics, Tennis Fox și Ideal Termo Grup, al căror sprijin a fost esențial pentru participarea echipei la acest nivel competitiv.

Suporterii sunt încurajați să își susțină echipa în meciul decisiv de mâine, pentru a sprijini eforturile tinerelor voleibaliste de a realiza un parcurs memorabil la acest turneu final național.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button