ALTE SPORTURIULTIMELE ȘTIRI

Champions Sibiu, victorie clară cu CSS Blaj. Sabin Sopa – ”Sunt foarte mândru de ele”

Echipa U15 a Clubului Champions Sibiu a demonstrat o formă sportivă excepțională, asigurându-și un loc între cele mai bune patru echipe din România, după o victorie categorică împotriva echipei CSS Blaj, cu scorul de 3-0 (25-15, 25-12, 25-9). 

Meciul a arătat o dominare clară a echipei sibiene, de la început până la sfârșit.

Fetele au jucat un volei de înaltă calitate, apropiat de nivelul lor maxim, sub îndrumarea antrenorilor Sabin Sopa și Andrei Banciu. 

“Am controlat meciul în totalitate, iar fetele au jucat exact cum ne-am dorit. Sunt foarte mândru de ele și de cum au evoluat pe parcursul acestui turneu,” a declarat antrenorul Sopa.

Atmosfera de la meci a fost una electrizantă, cu părinții și prietenii echipei de la CSV Craiova alăturându-se galeriei sibiene pentru a crea un fond sonor vibrant și a susține fetele în lupta lor pentru victorie. 

“Este minunat să vezi cum comunitățile se unesc pentru a susține aceste tinere talentate. Mulțumim tuturor pentru sprijinul arătat,” a adăugat antrenorul Banciu.

Partenerii clubului, GV&Oprean Logistics, Tennis Fox și Ideal Termogrup, au jucat un rol crucial, oferind suportul necesar pentru ca echipa să participe și să performeze la acest nivel.

Mâine, echipa U15 va înfrunta campioana CSV Craiova într-un meci decisiv pentru calificarea în finala campionatului. 

“Suntem pregătiți și motivati să dăm tot ce avem mai bun. Vrem să demonstrăm că merităm să fim la acest turneu final”, a concluzionat antrenorul Sopa.

Fiecare meci și fiecare victorie aduc Clubul Champions Sibiu mai aproape de obiectivul său de a dezvolta voleiul juvenil și de a promova sportul în rândul tinerilor.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button