FOTBAL

Claudiu Niculescu ar putea semna cu FC Voluntari zilele următoarele

Claudiu Niculescu (47 de ani) este pe punctul de a semna un nou contract pentru a antrena o echipă începând cu sezonul următor.

Fostul atacant va continua în Liga 2, după ce recent s-a despărțit de CSC Șelimbăr, unde a petrecut un an și jumătate. Conform informațiilor Liga2.ro, Niculescu va semna sâmbătă, 1 iunie, cu retrogradata FC Voluntari, echipă la care revine pe banca tehnică și unde a avut cele mai importante realizări din cariera sa de antrenor.

La clubul ilfovean, care nu va continua cu Florin Pârvu după retrogradarea din prima ligă, se alătură și preparatorul fizic Andrei Antoce, fost colaborator al lui Niculescu la Șelimbăr. DigiSport a raportat aseară că negocierile dintre Claudiu Niculescu și FC Voluntari sunt avansate. Televiziunea, care are un reporter ce deține și funcția de ofițer de presă la FC Voluntari, a informat că antrenorul s-a întâlnit cu Bogdan Bălănescu, președintele clubului, și că mai sunt doar câteva detalii de stabilit.

“Șansele ca părțile să ajungă la un acord și să semneze contractul până la sfârșitul acestei săptămâni sunt mari. Claudiu Niculescu are și susținerea primarului din Voluntari, Florentin Pandele, care este activ implicat în activitățile clubului, în special datorită performanțelor antrenorului din primul său mandat la echipa ilfoveană”, se arată în sursa citată.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button