BASCHETULTIMELE ȘTIRI

Rareș Uță nu mai face parte din lotul CSU Sibiu – ”Aici am trăit cele mai frumoase momente din cariera mea”

După ce a ratat la limită calificarea în Top 10, CS Vâlcea 1924 face mutări decisive pe piața transferurilor. Echipa olteană l-a adus pe Arturo Alvarez în staff-ul tehnic și, conform informațiilor Baschet.ro, a oficializat un transfer de marcă în rândul jucătorilor români.

Echipa, care a promovat în LNBM acum un sezon, l-a transferat pe Rareș Uță după un sezon și jumătate la BC CSU Sibiu. Baschetbalistul de 26 de ani a obținut o medalie de bronz cu Sibiul în sezonul 2022/23. Uță a fost principalul recuperator al sibienilor în stagiunea recent încheiată, cu medii de 13.1 puncte, 7.4 recuperări, 0.7 pase decisive și 0.7 capace, având un procentaj de 59% la aruncările de acțiune și o eficiență de +15 în 36 de meciuri jucate.

De-a lungul carierei, Rareș a jucat pentru CB Clinicas Malaga, Unicaja Malaga, CB Granada, Real Valladolid, Zornotsa ST, U-BT Cluj-Napoca, FC Argeș Basketball și CS Dinamo București.

“Sibiul va avea mereu un loc special în sufletul meu. Aici am trăit cele mai frumoase momente din cariera mea de baschetbalist: am câștigat meciuri importante, am cucerit o medalie de bronz, am legat prietenii care vor dura o viață și tot aici am devenit soț și tată.

Vreau să mulțumesc, în primul rând, conducerii pentru relația extraordinară pe care am avut-o încă de la început și care m-a ajutat să cresc ca jucător. Mulțumesc tuturor celor din cadrul sau din jurul clubului care mi-au făcut șederea în acest minunat oraș una extrem de frumoasă și cel mai important, mulțumesc suporterilor și voluntarilor CSU. Sunteți cea mai de preț comoară a clubului și pentru voi am încercat să dau totul de fiecare dată când am călcat parchetul Sălii Transilvania, iar voi ați reușit să scoateți ce-i mai bun din mine. Rămâneți la fel de frumoși și devotați, și să ne revedem cu bine pe teren!”

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button