ALTE SPORTURIULTIMELE ȘTIRI

Champions Sibiu se pregătește pentru Oradea Summer Cup

După o serie de performanțe impresionante la turneele finale U13 și U15 din țară, echipa noastră U15 a beneficiat de o scurtă perioadă de odihnă. Cu toate acestea, acum, cu energii reînnoite, suntem pregătiți să începem pregătirea pentru noul sezon cu o nouă provocare: Oradea Summer Cup, un turneu internațional destinat fetelor născute în 2010 și mai tinere.

Această competiție reprezintă o oportunitate ideală pentru noua generație U15 să își testeze abilitățile într-un context internațional. Turneul va aduna echipe de la cluburi bine stabilite din Europa, precum OK 0230 Kikinda din Serbia și SK Elba Prešov din Slovacia, dar și talente emergente din țară, cum ar fi Silvania Sport și Academia de Volei Pirv 11, condusă de Cristina Pîrv.

”Echipa noastră apreciază șansa de a participa la acest eveniment organizat de partenerii noștri, care au o istorie bogată în a aduce la un loc cele mai bune echipe din regiune. Fetele sunt extrem de entuziasmate să înceapă sezonul cu acest turneu și să continue să crească și să învețe împreună.” spun reprezentanții clubului din Sibiu.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button