Medieșeanca Roxana Timiș delegată la turneul final UEFA Women’s Euro 2025

În această perioadă se desfășoară meciuri din cadrul preliminariilor pentru turneul final UEFA Women’s Euro 2025, la unele dintre acestea fiind delegați și oficiali din România, scrie FRF.

Astfel, marți seară, Alina Peșu va oficia la centru la meciul dintre Suedia și Irlanda, ea urmând să fie ajutată la cele două linii de către arbitrii-asistenți Daniela Constantinescu și Petruța Iugulescu, în timp ce Roxana Timiș va fi cel al patrulea oficial. Partida contează pentru grupa a treia a Ligii A și va avea loc de la ora 19:30, la Solna, pe Friends Arena.

Tot azi, Cristina Florea Babadac va superviza brigada de arbitri la meciul dintre Azerbaidjan și Turcia, din cadrul grupei 1 a Ligii B.

Vineri, 31 mai, Ana Maria Terteleac a condus la centru partida dintre Slovenia și Lituania. Din brigada sa au mai făcut parte Elena Mihaela Țepușă și Roxana Ivanov (arbitri asistenți) și Roxana Timiș (al patrulea oficial).

În aceeași zi, la meciul dintre Serbia și Slovacia, din grupa a doua a Ligii B, Irina Mîrț a fost observator pentru brigada de arbitri, ca și Teodora Albon (la partida dintre Olanda și Finlanda, din grupa 1 a Ligii A), iar Roxana Berceanu a fost delegat de joc la partida Norvegia – Italia, din grupa 1 a Ligii A.

Exit mobile version