ALTE SPORTURIULTIMELE ȘTIRI

Catalina Vasilescu și Draga Savu de la Champions Sibiu, performanță remarcabilă la Arad

Catalina Vasilescu și Draga Savu, sportivele clubului Champions Sibiu, au dominat etapa națională de calificare pentru turneul final al Campionatului Național U16 de volei pe nisip, ce a avut loc la Arad în acest weekend. 

Cu șase victorii consecutive, ele s-au impus în competiția la care au participat 24 de echipe, demonstrând o pregătire și o determinare exemplare.

Împreună cu Draga, Catalina a reușit să transforme această provocare într-un succes notabil, subliniind calitatea și potențialul duo-ului sibian.

Antrenate de Sabin Sopa, fetele au oferit o lecție de volei pe nisip, luând o opțiune puternică pentru calificarea între cele mai bune echipe din România la categoria lor de vârstă.

Această performanță este nu doar o confirmare a talentului individual al sportivelor, ci și o dovadă a calității pregătirii oferite de Clubul Champions Sibiu, care continuă să se afirme ca un nucleu important pentru dezvoltarea voleiului juvenil românesc.

Clubul Champions și comunitatea locală sunt mândri de realizările acestor tinere sportive și așteaptă cu interes participarea lor la evenimentele viitoare, cu speranța că vor continua să aducă laurii succesului în Sibiu și în sportul românesc.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button