BASCHETULTIMELE ȘTIRI

România U18 se pregătesc la Mediaș pentru FIBA U18 Women’s EuroBasket 2024 Division B

Sub comanda tehnicianului Miroslav Popov și a secunzilor Alexandru Radu și Volha Tămîrgeanu, reprezentativa de junioare mari a țării noastre a început pregătirile pentru FIBA U18 Women’s EuroBasket 2024 Division B, competiție programată la Ploiești, între 2 și 11 august la Ploiești. Din stafful echipei naționale U18 mai fac parte Vlad Dogaru (preparator fizic) și Iulian Samoilă (kinetoterapeut), scrie FRbaschet.

După efectuarea vizitei la medicale, la Mediaș au început antrenamentele din prima parte a pregătirilor următoarele 16 sportive:

Tenu Carla – Agronomia Bucuresti
Carmaciu Marta – Dan Dacian Bucuresti
Savu Ioana Maria – CSM Ploiesti
Balaszi Anne Marie – Sportul Studentesc Bucuresti
Belegante Ilinca – Sepsi SIC Sfântu Gheorghe
Constantinescu Stefania – Olimpia Bucuresti
Sarbu Bianca – Dan Dacian Bucuresti
Zane Agnes – CSM Ploiesti
Matei Petra – Olimpia Bucuresti
Nemes Greta – BEAC Ujbuda (Ungaria)
Simion Raisa – Famila Schio (Italia)
Manea Ana – Rapid Bucuresti
Fritea Sara –  Crisul Oradea
Rizea Sandra – Valencia (Spania)
Pausan Dariana – CSM Ploiesti
Perian Lara – Dan Dacian Bucuresti

Sportivele se vor pregăti la Mediaș până pe 30 iunie, cu precizarea că în perioada 21-23 iunie echipa se va deplasa la Cluj-Napoca pentru primele meciuri-test, programate în compania reprezentativei U20. “Cartierul general” al naționalei feminine U18 se va muta apoi la Ploiești până la momentul debutului campionatului european FIBA U18 Women’s EuroBasket 2024 Division B (2 august). Până la debutul turneului final, lotul național are programate următoarele jocuri de pregătire: cu Grecia (11-14 iulie, în deplasare, la Florina), cu Cehia (18-22 iulie, Praga) și cu Bulgaria (26-28.07, Ruse).

La FIBA U18 Women’s EuroBasket Ploiești 2024, Division B, competiție programată între 2 și 11 august, România este repartizată în Grupa D, alături de Suedia, Muntenegru, Bosnia-Herțegovina și Ucraina.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button