FOTBALULTIMELE ȘTIRI

CSC 1599 Șelimbăr obține din nou Clasificarea Academiei pentru Copii și Juniori

Academia de fotbal pentru copii și juniori CSC 1599 Șelimbăr anunță cu mândrie obținerea, pentru al doilea an consecutiv, a Clasificării Academiei, o distincție prestigioasă acordată de Federația Română de Fotbal.

Acest premiu semnificativ evidențiază dedicarea continuă a academiei către excelență în toate aspectele dezvoltării tinerelor talente din Șelimbăr și din împrejurimi. Evaluarea detaliată a Federației Române de Fotbal a acoperit șapte domenii cheie: strategie și filozofie, echipe și jucători, staff tehnic, staff suport, antrenamente și meciuri, infrastructură și facilități, și rezultate.

“Suntem extrem de mândri de această realizare, care reprezintă un pas important în recunoașterea și susținerea eforturilor noastre de a descoperi și de a cultiva talentele fotbalistice din comunitatea noastră”, a declarat [numele reprezentantului academiei]. “Clasificarea Academiei confirmă investiția semnificativă pe care am făcut-o în infrastructură, în programele de antrenament și în personalul calificat, demonstrând totodată angajamentul nostru de a oferi tinerilor jucători un mediu propice dezvoltării lor complete.”

Obținerea Clasificării Academiei pentru al doilea an consecutiv este o dovadă a calității excepționale a programelor academiei CSC 1599 Șelimbăr și a dedicării echipei sale de a oferi o experiență de învățare și de antrenament de neegalat pentru tinerii pasionați de fotbal. Academia își exprimă recunoștința tuturor celor implicați în această reușită, de la antrenori și personal administrativ la jucători și părinți.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button