DeclarațiiULTIMELE ȘTIRI

Două absente de marcă pentru ACS Păltiniș Rășinari în dubla cu Gheorgheni. Adi Iliuț: ”Ne așteptăm la două meciuri dificile”

Duminică, 16 iunie, de la ora 18:00, pe terenul din Rășinari, se va disputa manșa tur pentru promovarea în Liga 3. ACS Păltiniș Rășinari se va confrunta cu CS Gheorgheni, echipa care a ratat anul trecut accesul în Liga 3 după ce a pierdut împotriva echipei ACS Mediaș.

Contactat de SportînSibiu, președintele ACS Păltiniș Rășinari a declarat că echipa este pregătită pentru dubla cu Gheorgheni, însă lotul suferă de două absențe importante din cauza unor accidentări.

“Suntem pregătiți pentru această dublă cu echipa din Gheorgheni. Nu cunoaștem foarte multe detalii despre adversarul nostru, dar având în vedere modul în care au câștigat campionatul, ne așteptăm la două meciuri dificile. Așa este în fotbal, câștigă cel mai bun.” a declarat președintele clubului.

Două absente importante cu Gheorgheni

“Avem, din păcate, două absențe importante: Adrian Greavu, cu hernie de disc, și Ionuț Bratima, cu o ruptură la coapsă. Avem un lot numeros și dispunem de soluții. Există posibilitatea ca Bratima să poată juca în meciul retur.” a mărturisit Adi Iliuț, președintele ACS Păltiniș Rășinari.

foto ACS Păltiniș Rășinari / Facebook
foto ACS Păltiniș Rășinari / Facebook

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button