DeclarațiiULTIMELE ȘTIRI

Antrenorul Andrei Țepeș înaintea dublei cu ACS Păltiniș Rășinari – ”Jucătorii pot face diferența”

Duminică, începând cu ora 18:00, baza sportivă din Rășinari va fi luată cu asalt de suporterii ambelor echipe, în contextul disputării primului meci din dubla dintre ACS Păltiniș Rășinari și CS Gheorgheni. Aceste două formații se află într-o luptă îndelungată pentru promovarea în Liga 3.

Anul trecut, echipa ACS Mediaș din zona Sibiu a reușit să promoveze, fiind o echipă patronată de foste glorii ale Gazului Metan. În același timp, CS Gheorgheni a câștigat primul meci, iar la Mediaș alb-negri s-au impus in al doilea meci de baraj cu trupa lui Buzean. In acest an, trupa patronată de Adi Iliuț, ACS Păltiniș Rășinari, își dorește promovarea în eșalonul superior.

Tehnicianul Andrei Țepeș a declarat în exclusivitate pentru SportinSibiu că jucătorii de la CS Gheorgheni pot face diferența în dubla cu ACS Păltiniș Rășinari, iar în cazul unei promovări, conducerea va avea mult de muncă pentru a atinge obiectivele stabilite.

“Anul trecut am întâlnit o echipă foarte bună și trebuie să recunosc că au fost mai buni decât noi din punct de vedere fizic, iar acest aspect a făcut diferența. În schimb, anul acesta avem o echipă mai bună decât în sezonul precedent. Atmosfera din vestiar este una bună, suntem nerăbdători și pot spune că ne-am pregătit pentru această dublă pe tot parcursul sezonului.” a declarat Andrei Țepeș, antrenorul CS Gheorgheni.

foto CS Gheorgheni Fotbal / Facebook

Jucătorii pot face diferența

“Am avut un sezon bun, reușind să câștigăm și Cupa României, un obiectiv pe care anul trecut l-am ratat. Consider că avem jucători de atac foarte buni, cu o calitate tehnică remarcabilă, jucători care pot face diferența.Golgheterul nostru a reușit să fructifice ocaziile create și situațiile în care a fost pus de ceilalți colegi din atac. Pot spune că și-a îndeplinit perfect rolul de atacant!” susține tehnicianul formației din Harghita.

Conducerea va avea mult de tras

“Dacă reușim să ieșim învingători după această dublă, vor urma multe schimbări. Având în vedere că Liga a 3-a este un alt nivel, conducerea noastră va avea mult de tras pentru a ne atinge obiectivul. Nu mă gândesc în ce serie am putea fi, mai întâi trebuie să trecem cu bine peste acest baraj.” a declarat Țepeș pe final.

Două absente de marcă pentru ACS Păltiniș Rășinari în dubla cu Gheorgheni. Adi Iliuț: ”Ne așteptăm la două meciuri dificile”

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button