EURO 2024ULTIMELE ȘTIRI

Edi Iordănescu îndeamnă suporterii români să fie alături de echipa națională la EURO 2024

„Avem nevoie de voi, suporteri români, în număr cât mai mare și cât mai energici. Au fost multe momente triste pentru echipa națională în ultimii 8 ani”, arată selecţionerul Edi Iordănescu înainte de Euro-2024.

„Avem nevoie de voi, suporteri români, în număr cât mai mare și cât mai energici. Au fost multe momente triste pentru echipa națională în ultimii 8 ani. Eu sunt pregătit să îmi prezint regretele în fața voastră pentru toți acești ani dacă e nevoie. Dar să nu uităm că echipa de acum, acești băieți, această generație specială a pus și pune în lupta tot ce are mai bun. În frunte cu inima ei. Și să nu uităm că suntem la EURO de pe primul loc în calificări și neînvinși”, reiese din mesajul lui Iordănescu, scrie Mediafax.

Selecționerul adaugă că „acești băieți merită cu adevărat suport și încredere. Avem în față o sărbătoare a fotbalului pentru care suntem pregătiți să dăm totul și să luăm înapoi cât mai mult!! Pentru noi și pentru voi!! Dar vă și rog ceva! Să nu uităm că echipa are nevoie de voi mai mult ca oricând tocmai atunci când lucrurile nu merg. Când pare că suntem la capătul puterilor, avem nevoie de voi să interveniți, știind că un simplu strigăt pentru România ne dă o putere imensă. Ca să continuăm lupta și să o întoarcem în favoarea noastră. Avem mereu nevoie de voi, la greu mai mult decât oricând. Națională + Suporterii Români = o singură inimă”.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button