BASCHET

România, calificare impecabilă la Campionatul European de Baschet 3×3

România s-a calificat la Campionatul European de baschet feminin 3×3 – FIBA 3×3 Europe Cup, care va avea loc la Viena, între 22 și 25 august. A fost singura echipă care nu a suferit nicio înfrângere.

Reprezentativa feminină de baschet 3×3 a avut un parcurs de excepție la turneul de calificare pentru campionatul european FIBA 3×3 Europe Cup, fiind singura echipă care nu a suferit nicio înfrângere, anunță Agenția Națională pentru Sport.

Turneul de calificare a fost organizat de Federația Română de Baschet la baza sportivă a Universității Naționale de Educație Fizică și Sport din București.

Sonia Ursu-Kim, Teodora Manea, Anamaria Vîrjoghe și Andreea Mititelu au fost neînvinse în turneul de la București, reușind mai întâi să depășească Georgia (20-8), Letonia (16-13) și Marea Britanie (21-12), în faza grupelor.

La masculin, reprezentativa României (Aurelian Gavriloaia, Cristian Mâinea, Marius Ciotlăuș și Alexandru Coconea) a pierdut cele trei meciuri disputate în Grupa A, cu Slovenia (12-21) și Marea Britanie (16-22) și Letonia (10-21).

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button