EURO 2024ULTIMELE ȘTIRI

Edi Iordănescu face apel la echilibru și realism înaintea meciului cu Belgia

Selecționerul Edi Iordănescu face apel la echilibru și realism înaintea meciului crucial România – Belgia.

Într-un mesaj plin de încredere și responsabilitate, selecționerul echipei naționale de fotbal a României, Edi Iordănescu, subliniază importanța echilibrului și a realismului în pregătirea pentru partida împotriva Belgiei.

După o victorie crucială împotriva Ucrainei, Iordănescu insistă asupra necesității de a gestiona emoțiile și a menține concentrarea înaintea acestui al doilea meci din grupă. Echipa națională se pregătește intens pentru confruntarea programată să se desfășoare sâmbătă, la Koln, la ora 22:00, cu obiectivul declarat de a obține un rezultat pozitiv împotriva unei echipe belgiene valoroase și determinate să revină după o înfrângere recentă.

„Îmi doresc să transmit acest mesaj azi pentru că ne-am bucurat toți, cu toată ființa, de entuziasmul produs prin victoria cu Ucraina. Am fost fericiți pentru că ne-am îndeplinit o primă parte din misiune, făcând fericiți milioane de români. Dar, de acum, avem nevoie de echilibru. Am avut nevoie de mult mai mult decât am arătat în preliminarii ca să învingem Ucraina. Și am reușit asta. Acum, avem nevoie de mult mai mult decât am arătat cu Ucraina pentru a lupta în meciul cu Belgia și a obține ceea ce ne dorim. Așadar, e nevoie de calm și echilibru. Trebuie să fim ponderați ca să putem rămâne conectați și inteligenți, cu o luciditate realistă care să ne protejeze resursele de orice fel înaintea acestui al doilea meci din grupă. Fac acest apel și pentru că venim după un adevărat carusel de emoții în receptare trăit doar la extreme. De la starea dinaintea preliminariilor, la euforia calificării din postura de echipă neînvinsă și câștigătoare de grupă. Apoi, la reacțiile diametral opuse de după amicalele dinaintea turneului final. Acum, după 3-0 cu Ucraina, riscăm să ne fixăm în altă extremă. Și nu cred că drumul cel bun e unul al extremelor. Niciodată și nicăieri!”, transmite Edi Iordănescu.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button