FOTBALULTIMELE ȘTIRI

Regal Sibiu își deschide porțile pentru micii fotbaliști

Regal Sibiu, un club sportiv nou pe scena locală, anunță începerea înscrierilor pentru copiii născuți în anii 2017, 2018 și 2019. Clubul, recomandat pentru atmosfera prietenoasă și abordarea modernă a antrenamentelor, își propune să aducă bucuria fotbalului în viața celor mici.

Oportunități inedite pentru juniori la Regal Sibiu

Regal Sibiu oferă copiilor pasionați de fotbal șansa de a se dezvolta într-un mediu propice, plin de entuziasm și profesionalism. Iată câteva dintre beneficiile de care vor avea parte:

  • Echipament de antrenament: Toți copiii vor primi echipament adecvat, pentru a se simți ca cei pe care îi idolatrizează.
  • Bază modernă de pregătire: Antrenamentele se desfășoară într-o bază modernă, dotată cu toate facilitățile necesare.
  • Antrenori specializați: Echipa de antrenori este formată din profesioniști dedicați cu studii și calificări în domeniu.
  • Materiale sportive performante: Clubul utilizează materiale de calitate pentru a asigura cele mai bune condiții de antrenament.
  • Antrenamente pe tot parcursul anului: Programul de antrenamente este continuu, asigurând dezvoltarea constantă a copiilor.
  • Antrenamente în balon în sezonul rece: În timpul iernii, antrenamentele se desfășoară în balon, pentru a oferi continuitate indiferent de condițiile meteo.
  • Turnee și competiții: Copiii vor avea ocazia să participe la turnee și competiții, învățând să joace în echipă și să se bucure de spiritul competiției.

Înscrieri la Regal Sibiu

Părinții care doresc să își înscrie copiii la Regal Sibiu sunt invitați să acceseze site-ul oficial al clubului, www.regalsibiu.ro.

Regal Sibiu promite o experiență fotbalistică plină de bucurie și zâmbete pentru toți micii sportivi care vor să își dezvolte abilitățile și să se distreze practicând sportul preferat.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button