DeclarațiiULTIMELE ȘTIRI

/video/ ACS Păltiniș Rășinari acuză arbitrajul partidei cu CS Gheorgheni și anunță memoriu către FRF și CCA

Conducerea clubului ACS Păltiniș Rășinari critică arbitrajul din partida de la Gheorgheni, unde alb-albaștrii au pierdut în prelungiri cu scorul de 1-0, după ce gazdele au marcat în minutul 97 al partidei. După acest rezultat, CS Gheorgheni a promovat în Liga 3, după ce anul trecut a fost învinsă de ACS Mediaș.

Partida dintre CS Gheorgheni și ACS Păltiniș Rășinari a fost condusă de arbitrul Ioniță Eduard din Tulcea, ajutat de asistenții Vlase Daniel și Iftode Florin din Galați.

Sport în Sibiu a primit un scurt rezumat de la ”măcelul” de duminică, de la Gheorgheni. Nu trebuie să ai prea mult habar de regulile fotbalului, însă se poate vedea liber intrările dure și indiferența arbitrajului, unde fazele se petrec chiar sub ochii centralului Ioniță Eduard, un arbitru care s-a mai confruntat cu astfel de acuzații, nu doar la nivelul Ligii a 3-a, ci și la meciurile din Liga a 2-a.

Mai jos vă prezentăm câteva imagini cu loviturile primite de jucătorii sibieni în partida cu Gheorgheni, unde arbitrul Eduard Ioniță i-a spus jucătorului din Rășinari: ”Contra a fost la minge, nu a venit peste, nu te-a lovit.”

În exclusivitate pentru Sport în Sibiu, președintele ACS Păltiniș Rășinari, Adi Iliuț, a mărturisit faptul că clubul va face un memoriu către FRF și Comisia Centrală a Arbitrilor. ”Suntem foarte dezamăgiți. Tendința rușinoasă de arbitraj am simțit-o încă de la încălzire” a declarat președintele clubului din Rășinari.

”Ne revenim cu greu după un meci cu “cântec”… Sunt președinte de club de 20 de ani, dar așa ceva nu credeam că mai este posibil în fotbal. Am avut parte de un arbitraj pe care-l mai întâlneam prin anii ’90 prin Valea Jiului. Am selectat doar câteva faze din caricatura de arbitraj pe care centralul Eduard Ioniță și brigada sa le-au pus în scenă la meciul de la Gheorgheni. Nu m-am ascuns niciodată în spatele arbitrajelor atunci când rezultatele nu au fost pe măsura așteptărilor noastre, dar de data asta e prea mult, s-a depășit cu mult limita bunului-simț. O să facem un memoriu către FRF și Comisia Centrală a Arbitrilor prin care să semnalăm cele petrecute. Știm că nu ne ajută la nimic acest memoriu, dar trebuie să afle și alte cluburi la ce să se aștepte când vor fi arbitrate de acești “cavaleri” ai fluierului.

Suntem foarte dezamăgiți. S-a călcat cu bocancii pe munca unor oameni care au depus un efort fantastic pentru a ajunge aici, pe speranțele unor antrenori și jucători, pe suportul domnului primar și al oamenilor care ne susțin.

Tendința rușinoasă de arbitraj am simțit-o încă de la încălzire, iar semnalele că vom avea de furcă și cu arbitrajul erau clare încă de la auzul că acest arbitru a fost delegat la acest joc. Vă rog, intrați pe Google și aflați “istoricul” acestui arbitru pentru a vă da seama de ce am avut parte.” a declarat Adi Iluț pentru SportinSibiu.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button