DeclarațiiULTIMELE ȘTIRI

Antrenorul lui CS Gheorgheni după ce Rășinari a ratat promovarea în Liga 3: ”E normal să acuze arbitrajul”

ACS Păltiniș Rășinari a ratat promovarea în Liga a III-a după ce echipa lui Dragoș Năstase a pierdut la limită meciul doi cu CS Gheorgheni, scor 0-1 în minutul 97.

Dezamăgiți după înfrângerea de la Gheorgheni, președintele ACS Păltiniș Rășinari s-a declarat nemulțumit de prestația arbitrului Eduard Ionuț, afirmând că acesta “a închis ochii” la unele faze.

Contactat de SportinSibiu.ro, antrenorul Andrei Țepeș de la CS Gheorgheni a mărturisit faptul că nu comentează arbitrajul din meciul cu Rășinari, în timp ce oaspeții acuză arbitrajul pentru înfrângerea suferită.

“Nu comentez arbitrajul. Adversarii au dreptul să acuze arbitrajul pentru că au pierdut promovarea. Totuși, trebuie să subliniem că noi am câștigat meciul în inferioritate numerică. Nu știu în ce serie vom fi, dar acest aspect contează mai puțin pentru noi. Cred că ne vom întări și vom face o figură frumoasă.” a declarat în exlusivitate pentru SportinSibiu antrenorul Andrei Țepeș.

Arena din Gheorgheni va fi modernizată

”Vestiarele au fost deja renovate, iar următoarea etapă este renovarea tribunei. Era nevoie de promovare pentru a primi un impuls din partea conducerii orașului.” În această săptămână vom lua o pauză, însă săptămâna viitoare vom continua antrenamentele deoarece avem meci în Cupa României, faza regională. Obiectivul nostru pentru Liga a III-a este, în primul rând, evitarea retrogradării.” a adăugat Țepeș pentru SportinSibiu.

/video/ ACS Păltiniș Rășinari acuză arbitrajul partidei cu CS Gheorgheni și anunță memoriu către FRF și CCA

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button