DeclarațiiULTIMELE ȘTIRI

Antrenorul echipei Rășinari acuză corupția în arbitraj după barajul pentru promovare: “Eugen Pârvulescu a influențat meciul!”

ACS Păltiniș Rășinari a ratat calificarea în Liga 3 după înfrângerea cu scorul de 0-1 pe terenul celor de la CS Gheorgheni. În manșa tur, alb-albaștrii au terminat la egalitate partida cu Gheorgheni, la Rășinari, scor 1-1.

Dragoș Năstase, tehnicianul formației din Rășinari, a transmis un mesaj de mulțumire conducerii pentru toate eforturile făcute în acest campionat, însă a vorbit și despre ”măgăriile” făcute la Gheorgheni până în ziua meciului, cât și despre arbitrajul nedrept.

/video/ ACS Păltiniș Rășinari acuză arbitrajul partidei cu CS Gheorgheni și anunță memoriu către FRF și CCA

”În primul rând, vreau să mulțumesc jucătorilor mei pentru dedicarea de care au dat dovadă în acest campionat și în acest baraj. În al doilea rând, vreau să le mulțumesc lui Adi Iliuț și primarului Bucur pentru tot sprijinul acordat echipei noastre în toți acești ani.

Ceea ce s-a întâmplat la meciul de baraj este o corecție aplicată de Eugen Pârvulescu, cel care m-a sunat înainte de baraj cu 3 săptămâni (pot demonstra acest lucru în desfășurătorul apelurilor mele telefonice) de două ori și a încercat să mă avertizeze că nu vom promova din cauza influenței și numărului mai mare de bani ai echipei adverse, sugerând că șansele noastre sunt mici. I-am reiterat că avem dorința și sprijinul total al primăriei din Rășinari, moment din care a început ceea ce am numit ”jihadul”.

În primul meci, deși arbitrajul părea corect, au existat multe faze discutabile, culminând cu faptul că arbitrul, care era de etnie maghiară, nu a arătat cartonașul roșu într-o fază dură asupra lui Ionuț Frățilă, spunându-i jucătorului în cauză în limba maghiară: “pleacă de aici că trebuia să-ți dau roșu”, arbitrul neștiind că jucătorul nostru vorbește maghiara.

În retur, lucrurile au stat mult mai rău pentru noi. Totul a început cu eliminarea mea în minutul 16, după un fault grosolan asupra lui Vintilă, cu cotul aplicat în fața jucătorului, moment în care arbitrul central nu a acordat nimic și a lăsat jocul să continue. La acest moment, i-am spus asistentului: “Nu se poate așa ceva, ați dormit la Pârvulescu, la Ciuc, vă reclam la Dana” (aluzie la DNA). El l-a chemat pe arbitru prin cască și i-a spus: “Dă-i roșu, dă-i roșu”, moment în care am fost eliminat.

Antrenorul lui CS Gheorgheni după ce Rășinari a ratat promovarea în Liga 3: ”E normal să acuze arbitrajul”

Se poate verifica unde a dormit brigada de arbitri cu o seară înainte de meciul retur. După acest moment, au început toate “hoțiile posibile”. Au fost faulturi neacordate, penalty neacordat la Cosovan, penalty neacordat la Standima, opriri din acțiune chiar dacă nu era offside, culminând cu acordarea unui penalty pentru echipa gazdă, o fază care mi s-a părut ca fiind din alt film, aproape o tragi-comedie. Tot ceea ce a făcut această brigadă a fost 100% împotriva noastră. Pregătirea meciului echipei gazdă a inclus aducerea a 10 jandarmi care au intrat pe teren și 4 polițiști locali care au păzit brigada. Acești oameni nu aveau voie pe teren, iar la finalul meciului jandarmii au intrat în vestiarul nostru invocând căutarea unui suporter.

La finalul meciului, primul om care a coborât pe teren în zona de joc, fără a avea acest drept, a fost patronul echipei Csikszereda, care a felicitat pe toată lumea, inclusiv brigada de arbitri și domnul observator. De asemenea, în tribună, Eugen Pârvulescu râdea și părea foarte fericit, probabil mulțumit de realizarea sa, el fiind omul care a aruncat cu apă pe președintele AJF Sibiu.

În final, ca o concluzie, EUGEN PÂRVULESCU, ai câștigat meciul! Felicitări! Să nu uităm un lucru, domnilor: Karma nu are deadline!” a transmis antrenorul Dragoș Năstase prin intermediul paginii de Facebook a clubului.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button