ATLETISMULTIMELE ȘTIRI

Alexandra Hudea merge la Mondialul din Peru. Vasile Ibășfălean: ”Lucrez de 11 ani cu ea și este foarte serioasă”

Alexandra Hudea, elevă în ultimul an de liceu la profilul de Științe Sociale, a impresionat în Finala Campionatului Național de Seniori, desfășurată în municipiul Cluj, weekendul trecut.

Sub îndrumarea antrenorului Vasile Ibășfălean, sportiva a obținut locul doi în proba de 5000 de metri, cu un timp de 16 minute, 27 secunde și 64 de sutimi. De asemenea, în finala de 1500 de metri, Alexandra s-a clasat pe locul patru, realizând un timp de 4 minute, 18 secunde și 35 de sutimi, suficient pentru a îndeplini baremul de calificare pentru Campionatul Mondial U20 din Peru. Competiția internațională va avea loc la sfârșitul lunii august, iar Hudea se pregătește intens pentru a reprezenta România la cel mai înalt nivel al atletismului juvenil.

”Lucrez de 11 ani cu ea și este foarte pasionată de atletism și extrem de serioasă; nici vorbă de a renunța. Am obținut baremul de calificare la Campionatele Mondiale de Juniori din Lima, Peru, la trei probe atletice: 1500 m, 3000 m și 5000 m, fiind singura din lotul de juniori cu această performanță. Acum vom alege proba în care vom participa.” a declarat Vasile Ibăsfălean pentru SportinSibiu.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button