FOTBALULTIMELE ȘTIRI

Echipa U10 ACS Flacăra Gaz Metan primește premiul Fair Play la Juniors’s Cup

Într-un weekend plin de demonstrații de fair-play și spirit de echipă, echipa U10 a clubului ACS Flacăra Gaz Metan a strălucit la Juniors’s Cup, organizată de AFC Tălmaciu.

În ciuda competiției aprige și a momentelor tensionate de pe teren, micuții fotbaliști au impresionat prin comportamentul exemplar și respectul față de adversari și reguli.

Această atitudine remarcabilă nu a trecut neobservată de organizatori și de spectatori, iar rezultatul a fost pe măsură: echipa U10 a fost distinsă cu “Premiul Fair Play”. Această recunoaștere nu numai că celebrează valorile autentice promovate de club, dar și dedicarea deosebită cu care tinerii fotbaliști își urmează pasiunea pentru sport.

”Felicitări “albinuțelor” echipei ACS Flacăra Gaz Metan pentru exemplul de sportivitate și pentru energia pozitivă adusă pe teren! Mulțumim părinților și antrenorilor pentru susținerea lor continuă și pentru că transmit acești tineri valori esențiale, care contează nu doar în fotbal, ci și în viață.” transmit reprezentanții clubului.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button