FOTBALULTIMELE ȘTIRI

Voința Sibiu în grupa regională a Cupei României

Miercuri, 3 iulie 2024, Casa Fotbalului a fost gazda tragerii la sorți pentru faza regională a Cupei României Betano, ediția 2024-2025. Echipa câștigătoare a fazei județene, Voința Sibiu, va concura într-o grupă regională de excepție alături de Inter Cristian (Brașov) și Viitorul Sântimbru (Alba).

Competiția este organizată în 7 regiuni distincte, iar regiunea 3, care include județele Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș și Sibiu, va găzdui meciurile pentru determinarea câștigătoarei. Voința Sibiu va lupta pentru a obține unul dintre cele 7 locuri disponibile în turul următor al competiției, unde echipele vor fi repartizate în grupe pentru a decide învingătoarele.

Faza grupelor din regiunea 3 va avea loc în perioada 10, 13 și 17 iulie 2024, iar finala regiunii este programată pentru data de 20 iulie 2024. Echipa câștigătoare a regiunii va primi trofeul Cupei României pentru regiunea 3 și se va califica pentru faza națională a competiției.

Voința Sibiu este pregătită să își demonstreze abilitățile și determinarea în acest nou sezon al Cupei României, reprezentând cu mândrie orașul Sibiu în competiția națională de fotbal.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button