SPORT ÎN ROMANIAULTIMELE ȘTIRI

Darius Olaru, de la EURO 2024 direct în Supercupă. FCSB joacă joi cu Corvinul

CSB și Corvinul Hunedoara se vor întâlni astăzi la ora 20:00 în finala Supercupei României. Gigi Becali (66 de ani), în stilul său caracteristic, a dezvăluit componența echipei pentru meciul de astăzi, inclusiv jucătorii care vor începe din primul minut. Printre aceștia se numără Darius Olaru (26 de ani) și Adrian Șut (25 de ani), ambii recent parte din lotul național al României pentru EURO 2024.

Becali a confirmat de asemenea că Alexandru Musi (19 ani), un jucător U21, va avea ocazia să joace. El a detaliat componența echipei pentru Supercupă: ”O să îl vedeți pe Ștefănescu, care va juca cu orice regulă și orice neregulă. O să îl vedeți pe Băluță, Olaru, Șut, Lixandru și atacant pe David Miculescu. Ce facem, o să îl băgam pe Musi în poartă dacă așa vrea Burleanu”, a afirmat Becali, citează Digisport.

În altă ordine de idei, Elias Charalambous (43 de ani), antrenorul echipei FCSB, a exprimat încrederea sa înaintea meciului, subliniind importanța câștigării trofeului: ”Ne așteaptă acest meci de Supercupă. E un joc foarte important pentru noi. Vrem să câștigăm trofeul. Întâlnim un adversar periculos, care chiar dacă nu sunt în prima ligă, au arătat că au jucători care stau foarte bine din punct de vedere fizic.”

Charalambous a subliniat și pregătirea intensă a echipei înaintea debutului sezonului: ”Toții jucătorii mei au așteptat cu nerăbdare să înceapă sezonul! Meciurile amicale din Olanda le-au tratat ca pe niște meciuri oficiale. Abia așteptau să înceapă sezonul.”

Întâlnirea dintre FCSB și Corvinul Hunedoara se anunță a fi un duel dificil, iar antrenorii ambelor echipe sunt hotărâți să își conducă băieții spre victorie, fiecare având în vedere trofeul pe care îl pune în joc această competiție.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button