SPORT ÎN ROMANIAULTIMELE ȘTIRI

Sâmbătă începe Turul Ciclist al Sibiului

Cea mai prestigioasă competiție de ciclism din România, Turul Ciclist al Sibiului, va începe pe 6 iulie în orașul Sibiu. Evenimentul de ciclism, aflat la cea de-a 14-a ediție, va atrage atenția iubitorilor acestui sport și a fanilor din întreaga Europă de Sud-Est.

Competiție de nivel mondial Turul Ciclist al Sibiului adună 25 de echipe din 14 țări, inclusiv echipe de World Tour și Pro-Continentale. Printre participanți se numără campioni mondiali și câștigători ai marilor tururi, precum Chris Froome și Sergio Higuita.

Traseu și etape dificile Traseul competiției se întinde pe o distanță de 674 de kilometri, împărțită în 3 etape și 2 semi-etape. Competiția debutează cu o etapă montană de la Sibiu la Păltiniș, urmată de o serie de provocări pe Transfăgărășan și alte drumuri spectaculoase din Transilvania.

Restricții de circulație În contextul Turului Ciclist al Sibiului, vor fi instituite restricții de circulație în Sibiu și în stațiunea Păltiniș pentru a asigura buna desfășurare a competiției și siguranța participanților.

Urmărește evenimentul live Turul Ciclist al Sibiului poate fi urmărit în direct pe Digisport 2 și online pe site-ul oficial al competiției, ciclism.sibiu.ro, oferind fanilor oportunitatea de a fi la curent cu fiecare moment al cursei.

Organizatori și susținători Competiția este organizată de Clubul Sportiv Sibiu Sport Project, sub egida Federației Române de Ciclism și a Uniunii Cicliste Internaționale, și este co-finanțată de Primăria Municipiului Sibiu și Consiliul Județean Sibiu prin Agenda Sport.

Turul Ciclist al Sibiului continuă să se afirme drept una dintre cele mai de succes competiții de ciclism din regiune, atrăgând anual o competiție internațională de nivel înalt în inima Transilvaniei.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button