ALTE SPORTURIULTIMELE ȘTIRI

Trei sportivi din Mediaș participă la Mondialul de Karate din Mexic. Dora Hanga: ”Avem emoții, ne-am pregătit tot anul”

Trei sportivi din municipiul Mediaș vor participa în perioada 11 – 14 iulie 2024 la Campionatul Mondial de Karate WUKF, competiție ce se va desfășura în Monterrey, Mexic.

Din lotul României vor face parte anul acesta doar sportivi la categoriile de juniori și seniori, plus 18 ani.

Clubul Sportiv Ippon Mediaș va fi reprezentat de Taria Nagy la categoriile junior Kata și Numite individual și echipe, și de frații Mihai și Andrei Toma la categoriile Kumite individual, open și echipe. Alături de sportivi va fi și antrenoarea Dora Hanga de la CS Ippon Mediaș.

Andrei Toma, Mihai Toma și Taria Nagy
Andrei Toma, Mihai Toma și Taria Nagy

”Ne-am pregătit tot anul pentru competiția aceasta. Toate celelalte concursuri internaționale au fost pentru a pregăti sportivii pentru participarea la Campionatul Mondial din Mexic.Nu știm ce ne așteaptă. Sunt țări și sportivi care ajung rar în Europa, dar acolo vor aduce cei mai puternici concurenți, deci avem emoții, cu siguranță.

Nu putem pregăti meciurile din punct de vedere tactic, așa cum o facem în Europa, dar fizic toți cei trei sportivi sunt într-o formă excelentă, iar rezultatele lor de până acum ne dau speranțe la medalii. Trebuie să menționez că participarea noastră este posibilă datorită cofinanțării Primăriei Mediaș.” a declarat Dora Hanga, antrenor al CS Ippon Mediaș.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button