DeclarațiiULTIMELE ȘTIRI

Președintele ACS Mediaș, Ionuț Buzean înaintea reuniunii de lot – ”Mă gândesc să renunț”

Ionuț Buzean, președintele clubului ACS Mediaș “2022”, a făcut un apel urgent pentru susținerea financiară a echipei, în contextul unui buget redus considerabil pentru noul sezon al Ligii a 3-a. Cu doar 80% din finanțare asigurată de Primăria Municipiului Mediaș, clubul se confruntă cu dificultăți majore în acoperirea costurilor operaționale, inclusiv transport, echipamente, organizarea meciurilor și salariile personalului.

În cei doi ani de la înființare, clubul a reușit să construiască un centru de copii și juniori de succes, cu peste 400 de copii implicați în competiții naționale și județene. Performanțele remarcabile ale echipelor de juniori, inclusiv patru titluri de campioni județeni și selecții la loturile naționale, reflectă angajamentul și profesionalismul clubului în dezvoltarea fotbalului local.

Echipa seniorilor a obținut rezultate notabile, inclusiv o promovare rapidă în Liga a 3-a și o clasare pe locul 3 în campionatul recent încheiat, apropiindu-se de barajul pentru Liga a 2-a.

Cu toate acestea, Buzean a subliniat că eforturile lor nu sunt suficient apreciate de factorii decizionali locali, care nu au reușit să susțină financiar clubul în mod consistent. Într-o declarație emoționantă, el a exprimat dezamăgirea față de refuzurile și promisiunile nerespectate, sugerând chiar posibilitatea renunțării la funcția sa în speranța că un alt lider va atrage mai mult interes din partea sponsorilor.

Situația antrenorilor și a jucătorilor va fi comunicată în zilele următoare, în lumina contextului financiar dificil și imprevizibil cu care se confruntă clubul ACS Mediaș “2022”.

Clubul continuă să lupte pentru a menține performanțele și pentru a contribui la dezvoltarea comunității sportive din Mediaș, încurajând implicarea comunității și sprijinul local în susținerea echipei lor dragi.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button