Warning: The use statement with non-compound name 'AllowDynamicProperties' has no effect in /home/sportins/domains/sportinsibiu.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-user-frontend/wpuf.php on line 37

Warning: The use statement with non-compound name 'AllowDynamicProperties' has no effect in /home/sportins/domains/sportinsibiu.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-user-frontend/Lib/invisible_recaptcha.php on line 20
Universitatea Craiova se luptă să ajungă la Sibiu pentru meciul cu Hermannstadt în Liga 1 – Sport în Sibiu
FOTBALULTIMELE ȘTIRI

Universitatea Craiova se luptă să ajungă la Sibiu pentru meciul cu Hermannstadt în Liga 1

Universitatea Craiova se confruntă cu dificultăți majore în deplasarea către Sibiu pentru primul meci al noului sezon din SuperLiga, din cauza închiderii temporare a Văii Oltului. Echipa, condusă de Costel Gâlcă, va călători cu autocarul, având de ales între variantele de traseu disponibile în condițiile actuale.

Deși oficialii clubului au solicitat să joace meciul de deschidere în deplasare din cauza lucrărilor la stadionul „Ion Oblemenco”, lipsa zborurilor charter a determinat alegerea transportului rutier. Ruta exactă pe care o va urma autocarul nu a fost încă stabilită, decizia finală urmând a fi luată în funcție de condițiile de trafic, anunță Reporter24.

Închiderea Văii Oltului, programată între 8 iulie și 9 august pentru lucrări la autostrada Sibiu – Pitești, a determinat echipele și suporterii să caute rute alternative. Printre opțiunile disponibile se numără Valea Jiului, cu un traseu de 360 de kilometri și aproximativ 5 ore de condus, și Transalpina, o variantă mai lungă, dar scenică, recomandată pentru vehicule cu o greutate mai mică de 3,5 tone.

Situația rămâne tensionată pentru echipa din Bănie și pentru fanii săi, care se confruntă cu aceleași dificultăți în alegerea rutei potrivite pentru a ajunge la Sibiu în timp util pentru meciul de debut al sezonului.

Ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a subliniat necesitatea lucrărilor în curs pentru viitoarea autostradă, recunoscând impactul asupra traficului în zonă.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button