DeclarațiiULTIMELE ȘTIRI

Antrenorul Costel Gâlcă înaintea debutului cu FC Hermannstadt

Universitatea Craiova se pregătește intens pentru debutul în noul sezon al Superligii, programat vineri la ora 21:30 în deplasare împotriva echipei Hermannstadt.

Antrenorul Costel Gâlcă și-a exprimat încrederea în echipa sa, deși se confruntă cu absențe importante și o perioadă scurtă de pregătire după Euro. Fundașii Bancu și Anzor sunt învoiți, iar mijlocașul Screciu accidentat, în timp ce Markovic și Baiaram sunt incerți pentru meciul cu Hermannstadt.

Gâlcă a subliniat importanța gestionării corecte a momentelor de joc și pragmaticitatea în abordarea meciului cu o echipă bine organizată precum Hermannstadt. Echipa a avut parte de antrenamente dificile în condiții de caniculă, dar antrenorul este optimist că va putea alinia cei mai bine pregătiți jucători. Mijlocașul Alexandru Crețu a subliniat determinarea echipei de a face față provocărilor, inclusiv programului încărcat la început de sezon și adaptarea la condițiile meteorologice diferite față de cele din Austria, scrie GândulLibertății.

Universitatea Craiova pune un accent deosebit pe performanță în debutul de sezon și în meciurile din cupele europene, considerându-le decisive pentru parcursul lor în competițiile internaționale.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button