ALTE SPORTURIULTIMELE ȘTIRI

/foto/ S-a incheiat Cupa Campionilor la tenis de masă. Aproape o sută de copii au participat

Sâmbătă, 20 aprilie 2024, Clubul Copiilor Mediaș a găzduit a VII-a ediție a prestigiosului concurs regional de tenis de masă, denumit „Cupa Campionilor“, în parteneriat cu Primăria Municipiului Mediaș.

Sala de Sport de pe strada Gravorilor a fost locul unde s-au întâlnit 70 de tineri pasionați din 5 județe diferite, reprezentând cu mândrie 8 cluburi sau palate ale copiilor: Palatul Copiilor Bistrița, Cluj-Napoca, Galați, Târgu Mureș, Sibiu, Clubul Copiilor Agnita, Luduș și, desigur, gazda Mediaș.

Competiția a fost de un nivel ridicat, desfășurându-se în trei categorii distincte: clasele 0-IV, gimnaziu și liceu, atât pentru participanții de sex feminin, cât și pentru cei de sex masculin.

La finalul unei zile pline de emoții și abilități sportive, câștigătorii și participanții au fost răsplătiți cu diplome, medalii, trofee și premii speciale. Primarul municipiului Mediaș, domnul Gheorghe Roman, a fost prezent la festivitatea de premiere, aducându-și omagiul în fața celor prezenți și evidențiind importanța acestor competiții pentru dezvoltarea tinerilor sportivi.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button