ALTE SPORTURIULTIMELE ȘTIRI

Opt medalii pentru sibieni la Naționalele de Sambo. Elena Constantin: “Vrem să aducem cât mai multe medalii pentru orașul nostru”

În perioada 16-17 martie, Clubul Sportiv Municipal din Sibiu a reprezentat orașul nostru la Campionatul Național de Sambo. Competiția a fost dedicată atât juniorilor, cât și seniorilor și s-a desfășurat la București, reuniind cei mai buni sportivi din țară.

Rezultatele sportivilor din Sibiu au fost excelente, aceștia cucerind 8 medalii pe tatami. La categoria seniori, David Talpoș a fost cel mai bun luptător din concurs, obținând medalia de aur. Cătălin Marian și Alexandru Jenariu au ajuns fiecare în finala competiției, fiind răsplătiți cu medalia de argint. Alexandru Ghinea, Ana Ghiță, Darius Scheau și Iulian Ignat au ocupat ultima treaptă a podiumului, obținând medalia de bronz.

Pentru Ana Ghiță, competiția nu s-a încheiat aici, după locul 2 la categoria seniorilor, aceasta a obținut aurul în proba de juniori. Ea a fost performera Sibiului.

Valean Constantin Purece, Daniel Natea și Ovidiu Ionas sunt antrenorii care s-au ocupat de pregătirea sportivilor medaliați și au un merit important în reușita lor, iar directorul de la CSM Sibiu, Darius Mara, a fost cel ce le-a acordat sprijinul și pentru acest concurs.

Pentru CSM Sibiu este încă un an în care reprezentanții săi obțin medalii de toate culorile la principala competiție de Sambo din România. “A fost o competiție destul de strânsă și cu sportivi valoroși la start. Suntem foarte mulțumiți de acest rezultat. Vrem să aducem cât mai multe medalii în țară pentru orașul nostru și să reprezentăm cu cinste Sibiul și în afara lui”, a declarat Elena Constantin, fosta campioană națională de judo și sambo, care a reprezentat Sibiul și în acest an ca arbitru în competiție.

Campionatul Național de seniori și juniori a fost primul concurs al anului pentru aceștia. A fost și o ocazie bună pentru sportivi de a afla la ce nivel competițional se află în acest moment, mai ales că în următoarele 2 luni vor avea parte de 2 întreceri mari pe plan internațional: Cupa Mondială din Armenia (luna aprilie) și Campionatul European de seniori (luna mai).

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button