DeclarațiiULTIMELE ȘTIRI

(video) Daniel Paraschiv, dezvăluiri despre transferul ratat la FCSB și obiectivele pentru 2024

Daniel Paraschiv, vârful celor de la Hermannstadt, a acordat un interviu pentru iAMSport.ro în care a vorbit despre 2023, despre posibilul transfer la FCSB, despre obiectivele sale pentru 2024 și despre secretul echipei sale.

Daniel Paraschiv a avut un an bun din punct de vedere individual, reușind să marcheze 11 goluri în 32 de meciuri pentru Hermannstadt. Cu toate acestea, echipa sa a terminat doar pe locul 7 în Liga 1, sub așteptările fanilor.

„A fost un an bun. Cu siguranță a fost un an reușit și văd doar părțile pozitive. Învăț din greșeli și sunt pregătit pentru 2024”, a declarat Paraschiv.

Despre transferul la FCSB

În cursul anului 2023, s-a vehiculat intens posibilitatea ca Daniel Paraschiv să transferat la FCSB. Cu toate acestea, transferul nu a avut loc, iar jucătorul a explicat de ce.

„Doar s-a vorbit. Însă mai apoi oamenii de acolo au spus că n-a fost nicio ofertă. Asta spune tot și nu cred că mai e nevoie de vreun comentariu”, a spus Paraschiv.

Despre obiectivele pentru 2024

Daniel Paraschiv își dorește să câștige Cupa României cu Hermannstadt în 2024.

„Mă gândesc la ceea ce am de făcut cu echipa și de ce nu să câștigăm Cupa României. E un obiectiv cam îndrăzneț pentru Hermannstadt, dar vreau să câștig trofee”, a declarat Paraschiv.

Despre secretul echipei

Daniel Paraschiv crede că secretul succesului echipei sale este munca tuturor jucătorilor.

„Toată lumea muncește. Se întâmplă ca unii să fie buni, alții mai puțin. Câteodată alți colegi au mai multă inspirație în momente importante. Câteodată această lipsă de inspirație ne-a făcut să fim acum pe locul 7 și nu pe 4 sau 5”, a spus Paraschiv.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button