ALTE SPORTURIULTIMELE ȘTIRI

/foto/ Cicliștii Miruna Măda și Orban Balazs premiați de Primăria Mediaș cu biciclete performante

Sâmbătă, 16 martie, la inițiativa primarului Gheorghe Roman, Primăria Municipiului Mediaș a premiat doi dintre cei mai merituoși sportivi ai secției de ciclism a CSM Mediaș, Miruna Măda și Orban Balazs, cu câte o bicicletă performantă.

Miruna Măda, la categoria juniori, a obținut numeroase performanțe notabile, printre care titlul de campioană națională la XCE, câștigarea Cupei României la XCO și Ciclocross, precum și titlul de campioană balcanică la XCO și vicecampioană balcanică la Ciclocross.

Orban Balazs, la categoria copii 13-14 ani, a reușit să devină campion național la XCE, deținător al Cupei României la XCO și a obținut medalia de argint la Cupa României la Ciclocross.

Bicicletele le-au fost predate în regim de custodie, ca o recunoaștere a seriozității și a rezultatelor excelente obținute de cei doi sportivi în competițiile naționale și internaționale.

”M-am bucurat să aflu că rezultatele bune și foarte bune obținute de sportivii noștri la diversele competiții de ciclism se datorează și implicării Administrației Publice Locale. Voi continua să susțin atât cât pot sportul de performanță și sportul de masă. Mult succes tuturor!” a declarat primarul din Mediaș, Gheorghe Roman.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button