DeclarațiiULTIMELE ȘTIRI

/video/ Start în play-off! Mediașul lui Ianc joacă sâmbătă cu CS Unirea Ungheni: „Vom trata fiecare meci ca pe o finală”

Sâmbătă, 30 martie 2024, pe terenul 8 Mai din Mediaș se va disputa partida dintre ACS Mediaș și CS Unirea Ungheni, ce constă pentru prima etapă din play-offul Ligii a III-a.

Cele două echipe s-au întâlnit weekendul trecut, în ultima etapa din sezonul regulat, unde alb-negrii au pierdut partida după un meci destul de modest. Echipa pregătită de Florentin Petre s-a impus cu scorul de 1-2, la Mediaș.

”Trebuie să fim mai maturi”

”E normal să începem acest play-off. O să avem 3 meciuri cu fiecare echipă, cu Bistrița 2 în deplasare și unul acasă, cu Ungheni 2 pe teren propriu și unul în deplasare, cu Universitar două în deplasare și unul pe teren propriu. Tot discutăm, încercăm să reperăm ce nu a fost ok etapa trecută. Sunt 4 echipe foarte bune, fiecare meci se va juca pe muchie de cuțit, trebuie să fim mult mai maturi, mai realiști pe teren.

Etapa trecută a fost un duș rece, am analizat foarte bine, trebuie să creștem în maturitate, în agresivitate, în anumite momente de joc. Greșeli sunt, însă problema este cum poți să le reduci. Sunt mici momente care fac diferența în joc. Momentele bune au fost împărțite.” a declarat antrenorul Mihai Ianc înaintea meciului cu CS Ungheni.

Sorin Șerban, de aproape două luni la Mediaș

”Sunt la Mediaș de o lună și jumătate, m-am integrat foarte bine și am fost primit foarte bine. Încet, încet voi ajunge la 100%. Ne așteaptă 9 meciuri foarte grele, vom trata fiecare meci ca pe o finală. Va fi un meci foarte dificil, i-am analizat foarte bine pe adversari și cred că nu vor mai repeta greșelile din meciul de sâmbătă.” a declarat fotbalistul.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button