FOTBALULTIMELE ȘTIRI

/galerie foto/ Șelimbăr și Corvinul remizează din nou: 0-0 tensionat la Cisnădie

Într-un duel tensionat între CSC Șelimbăr și Corvinul Hunedoara, cele două echipe care s-au remarcat în Liga 2, dar au fost în imposibilitatea de a promova, s-au încheiat cu un scor egal, 0-0, replicând astfel rezultatul din întâlnirea lor din sezonul regulat. De data aceasta, partida a avut loc la Cisnădie, unde gazdele au fost sibienii, scrie Liga2.

În absența antrenorilor principali, Claudiu Niculescu și Florin Maxim, care au fost suspendați, ambele echipe au luptat cu înverșunare. Corvinul, proaspăt venit după o victorie importantă în Cupa României împotriva CFR Cluj, scor 4-0, care le-a asigurat un loc în semifinalele competiției, a avut câteva ocazii notabile, dar și Șelimbărul a fost periculos în finalul partidei. Chiar au reușit să înscrie prin Moussinga în minutul 90+3, însă golul a fost anulat pentru offside.

Hunedorenii au lovit de două ori bara în decursul jocului. În minutul 14, Nicolae Pîrvulescu a trimis mingea în bară din careu, depășindu-l pe Gîț, iar în minutul 76, Marius Coman a șters bara cu o lovitură de cap din 6 metri.

Pentru Corvinul, acest meci a fost al treilea în acest sezon în care nu au reușit să înscrie, după remizele 0-0 cu Dumbrăvița și Șelimbăr.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button