DeclarațiiULTIMELE ȘTIRI

/video/ Mihai Ianc și Cătălin Tineiu înaintea derby-ul cu Unirea Ungheni: ”Va fi o confruntare dificilă. Avem suporterii alături de noi”

Sâmbătă, pe terenul 8 Mai din municipiul Mediaș, formația pregătită de Mihai Ianc, ACS Mediaș, va întâlni CS Unirea Ungheni în ultima partidă din sezonul regulat. Meciul va începe la ora 15:00 și va fi transmis în direct pe pagina de Facebook a clubului.

În etapa trecută, alb-negrii au terminat la egalitate derby-ul cu CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, scorul fiind 1-1. De cealaltă parte, Unirea Ungheni vine la Mediaș cu moralul ridicat, obținând 3 puncte în etapa precedentă, cu un scor de 2-0 împotriva CS Metalurgistul Cugir.

”Ultima etapă a sezonului regulat ne aduce meciul împotriva echipei Ungheni, un meci extrem de important, la fel ca toate celelalte din acest sezon. Va fi o confruntare dificilă, cu o intensitate maximă, între două echipe bine pregătite. Chiar dacă suntem deja în play-off, iar ei nu, acest lucru nu înseamnă nimic. Situația ar putea fi și inversă. Noi respectăm toți adversarii noștri și toate echipele din seria noastră. Fiecare echipă din serie investește și face sacrificii pe tot parcursul sezonului, toate își doresc un loc în play-off. Avem acest respect și vom aborda meciul cu cea mai mare seriozitate.” a declarat antrenorul lui ACS Mediaș, Mihai Ianc.

CS Unirea Ungheni, o echipă foarte bună pentru Liga 3

“Ne așteaptă un meci foarte dificil sâmbătă împotriva unei echipe foarte bune pentru Liga a 3-a. Este o echipă motivată să câștige, deoarece au nevoie de cel puțin un punct pentru a intra în play-off. Jucăm acasă, cu familia noastră în tribune, având suporterii alături de noi la fiecare meci. Avem mult în joc; dacă câștigăm meciul, ne distanțăm la 7 puncte de ei în clasament. Avem nevoie de aceeași dăruire și atitudine ca în meciul cu Bistrița; suntem un grup unit.” a declarat Cătălin Tineiu, mijlocașul lui ACS Mediaș.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button