FOTBALULTIMELE ȘTIRI

Un nou meci, o nouă provocare. CSC Șelimbăr joacă miercuri cu FK Csíkszereda

După ce și-au pierdut poziția de lider în Liga 2, CSC Șelimbăr se va confrunta miercuri, 24 aprilie 2024, de la ora 17:00, cu FK Miercurea Ciuc în etapa a 6-a din Play-off.

În etapa anterioară, călăreții roșii au suferit o înfrângere cu liderul Unirea Slobozia, scor 1-2, pe teren propriu la Cisnădie. Pe de altă parte, Miercurea Ciuc a pierdut la limită meciul cu Gloria Buzău, scor 0-1.

”Din păcate, am pierdut un meci pe care nu trebuia să îl pierdem. În special în a doua repriză am avut inițiativa și controlul jocului, dar nu am fost lucizi, nu am fost siguri pe noi, iar golul din prima repriză a fost decisive… am dat prea puțin azi. Rezultatul de egalitate ne avantaja, dar mai avem cinci meciuri, să vedem cât putem scoate din ele. Din păcate, am pierdut acum și șansele de a promova direct s-au diminuat. La pauză le-am zis jucătorilor că nu putem câștiga cu această atitudine, mai ales că întâlnim o echipă care vrea și ea promovarea”, a declarat Robert Ilyeș, antrenorul lui FC Csikszereda Miercurea Ciuc, după înfrângerea cu Buzău, conform DigiSport.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button